Hulplijnen

Er zijn verschillende hulplijnen…

Medische hulplijn: Willie was naast een trapje gevallen, BOENK met zijn gezicht en neus op de harde vloer. Bloed, veel bloed uit zijn neus en mond. Toen heb ik toch maar effe naar onze medische hulplijn gebeld, dokter Kris. Ze vertelde dat er bij neus- en lip-wonden veel bloed komt te kijken, maar dat het meestal niet zo erg is. Tenzij hij zou beginnen over te geven, dan moesten we zeker naar een dokter gaan… Helemaal niet het geval! De volgende morgen was meneertje Willie Van Hoof wederom zijn blije zelf (met boksersneus nu). 2015-03-30-31 ES Orgiva camping (28) Motorhome Garage Lievens hulplijn: Na het zekeringsprobleempje in Frankrijk, het brandje door de kabels van de achteruitrijcamera en nu het EDC verklikkerlampje dat ineens ging branden… zijn zij de drukst gebelde hulplijn. Het laatste had het volgende als gevolg:
[NORMAAL MOET HIER DUS EEN FOTO KOMEN TE STAAN VAN ONZE MOTORHOME OP EEN SLEEPTRUCK. DAT LUKT NIET… MAAR BIJ DEZE WEET JE WAT JE JE MOET VOORSTELLEN!]
Motorhome weg… gelukkig waren we in panne gevallen vlak voor een restaurant/hotel. En daar hebben we dan ook de dag en nacht doorgebracht. Dikke meevaller!

Pffff, het internet is op hier super traag. Ik ga mijn verslag al afronden, alles duurt 5 keer zo lang…
Kort overzicht van de afgelopen dagen: na ons vertrek in Las Negras, zijn we gaan overnachten op een camping (de hoogste van Spanje op 1600m) te Trevelèz = super toffe camping, geweldig ontvangst en erg mooie omgeving. Vandaaruit zijn we de volgende dag naar Orgiva gereden. De weg tussen Abla  – Trevelèz – Orgiva is een aanrader!
In Orgiva hebben we dan motorpech gekregen. Na overnachting in het hotel, zijn we samen met Bert en Dorien naar de camping van Orgiva gegaan en er een paar dagen gestaan. Nu staan we aan een prachtig huis in Colmenar. Straks rijden we door naar een ezel-opvang-boerderij waar Mia morgen eitjes kan rapen.

Tot een betere internetverbinding…

Dit bericht is geplaatst in Spanje. Bookmark de permalink.

3 reacties op Hulplijnen

  1. Noor en Klaas ( twee speelkameraadjes van bij sofie) tinne en Johan schreef:

    Hopelijk is jullie rijdend huisje snel terug in orde! Merci om ons mee te laten genieten van jullie avontuur! Super leuke blog! Misschien doen we wel wat ideetjes op 😉
    En een kusje van ons Noor op Willie zijn neusje x

  2. gerd nicasy schreef:

    Dag familie KOEK,

    Ik wil even vertellen dat wij genieten van jullie onderneming en altijd heel benieuwd zijn naar jullie belevenissen.
    Nog fijne momenten en tot hoors !
    Gerd

  3. karien schreef:

    Bwa seg toch best spannend, dat vuurtje en de totter van Willietje. Gelukkig is ’t best goed afgelopen. Kzou zeggen, nog veel avontuur, maar in de positieve zin hé.
    Veel groetjes Karien en co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *