WIJ

J&T_Kleur_LHP-19

Mia (februari 2015: 3,5 jaar)

Mia wordt later een mama, een juffrouw en een kapster – ze houdt van alle regenboogkleuren zegt ze, alhoewel haar regenboog vooral roos is – ze eet geen straffe mosterd maar voor de rest lust ze alles – ze is de grote zus – ze is erg zorgzaam – ze fietst graag – ze is een paardenmeisje – ze kijkt op naar Pipi Langkous, zelf is ze meer een Annika – ze houdt niet van enge verhalen.

 

 

 

 

J&T_Kleur_LHP-33

Willie (februari 2015: 1 jaar)

Willie houdt van katten – hij eet het allerliefst boterhammen – zijn dikste vrienden zijn papa, mama, Mia en zijn slaapschaap – hij houdt ervan om op een hindernis te kruipen – het komen piepen van zijn nieuwe tanden bezorgen hem minder aangename momenten (ook voor zijn ouders) – hij is Meneer Nielson.

 

Jo

Jo

Jo is mama van Mia en Willie en vrouw van Thomas – ze houdt niet van wachten op de bus – ze ziet graag mooie dingen – ze is gelukkig – ze is een persoon met MS – ze is creatief – ze heeft een talent voor organiseren – ze haat haar handen wassen in te kleine handenwasbakjes – ze leeft vandaag, niet gisteren of morgen.

 

Thomas

Thomas

Thomas heeft humor – hij is papa van Mia en Willie en man van Jo – hij is een vakman – hij lust echt alles – hij houdt niet van paperassen – hij leeft graag buiten – hij lost problemen op als ze zich voordoen – hij staat niet graag in de langste rij.

 

 

 

 

 

mobilhome2

onze motorhome

Het huis heeft 6 wielen en 6 versnellingen – het is een Arca-opbouw op een Iveco-chassis – het heeft bouwjaar 2008 – het rijdt goed – het is zelfvoorzienend van elektriciteit door ons zonnepaneel – het is een 3l en 190pk – gemiddeld verbruik een kleine 13l – het gaat van 0 naar 100

 

12 reacties op WIJ

 1. charlotte schreef:

  wat een mooie foto’s van jullie allevier!

 2. Klenne schreef:

  twee maal drie is vier
  wiede wiede wie en twee is negen
  richt de wereld in wiede wiede naar mijn eigen zin

  Dat gaan jullie super doen! Pippi Power ;-)…

 3. Johan, Tinne, Jill en Lize schreef:

  Beste Jo, Thomas, Mia en Willie,

  Vandaag zijn jullie vertrokken onder een stralend zonnetje. Beter kan het niet. We willen jullie een geweldig avontuur toewensen. Velen dromen ervan, maar weinigen doen het ook echt. En alleen daarom al bewonder ik jullie. Geniet ervan met volle teugen, van de tijd samen met jullie viertjes, de ontzettend mooie plaatsen die je gaat zien, de interessante mensen die je gaat leren kennen, de onvergetelijke ervaringen die je gaat opdoen. Succes op jullie reis rond de wereld en tot weerzien.

  Groetjes,
  Tinne, Johan, Jill en Lize

 4. toon schreef:

  En heel leuke persoonsomschrijvingen! Veel plezier avonturiers!!!

 5. kris casters schreef:

  Paasmaandag in Gent.
  Dag Jo en gezin, met wat omweg heb ik je website gevonden. Ik geniet van je schrijfsels en jullie leefritme ! Jeetje, 33 jaar geleden had ik ook 2 kleine kinderen en nu is mijn dochter 5 maanden thuis en 6 maanden zwanger en word ik in juni grootmoeder. Ik geniet van mijn leven en mijn engagementen en vooral van de heerlijke stad Gent, met mijn dochter op 7 minuten fietsen van mijn huisje vandaan, mijn zoon op 7km van hier ook in Gent . Ik ga op woensdag voor het kleine wondertje zorgen , als de ouders weer aan de slag gaan … Ben met dochter naar een kledings- beurs van de Gezinsbond geweest om zich te voorzien van rompertjes, maxiecosie en zoveel meer.
  In de jongerengroep draait het lustig voort. De laatste keer waren er 11 aanwezigen, er komen nu ook jongeren uit VL.Brabant, heel intens en tof.
  Okee, dit is het voor nu. Ik geniet van verre van jullie project!
  Wordt vervolgd. Kris Casters

  • jo*thomas*mia*willie schreef:

   Hoi Kris, leuk om van je te horen! En wat een super nieuws allemaal! Doe je veel groetjes aan de jongerengroep? Je mag ze zeker onze website doorgeven, wie weet wie inspireren we allemaal… ๐Ÿ™‚ Groetjes jO

 6. els nicasy schreef:

  Kriebelige blog…
  groetjes,
  els nicasy (collega Luce)

 7. ann daniels schreef:

  Hey Reizigers!
  Leuk om de verhalen van jullie te volgen, en de foto’s te zien van jullie
  mooie gezinnetje op deze fantastische reis.
  Geniet er nog super hard van!
  Groetjes
  Ann, Mark, Stannetje en kleine ……! Xxx
  (Ps: appartement te huur, beerstraat 13 ๐Ÿ™‚ )

 8. Evelien Van Looy schreef:

  Hallo,

  Wij zijn Evelien (29) en Noach (8) en wij hebben hetzelfde plan als en zouden vertrekken in Juli/augustus 2016.
  Fijn jullie blog gevonden te hebben ๐Ÿ™‚

  Respect voor jullie moedige stap! Ik wens jullie een fantastisch avontuur toe.

  Lieve groet,

  • jo*thomas*mia*willie schreef:

   Hoi Evelien, leuk dat je op onze site bent terecht gekomen! Als jullie graag meer praktische info of dergelijk hebben, dan mail je me maar. De blog is momenteel niet altijd even praktisch-gericht geschreven, meer familie-gericht :-). Groetjes uit Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *