De voorbereidingen deel 5

Stand van zaken: nog 10 dagen te gaan en we vertrekken!

Thomas en ik hebben allebei ons C1 rijbewijs behaald. Ik kan dat van mij afhalen op de gemeente op 10 maart, daarna vertrekken we!
We hebben de perfecte huurders voor ons huis gevonden. Ideaal!
Het schilderen van de kastjes + muur in de motorhome is gedaan. Alles hangt terug op zijn plaats.
Volgende dinsdag kunnen we onze nieuwe kussens + matras gaan ophalen. (Als de motorhome helemaal klaar is, zal ik jullie er foto’s van laten zien. Nog even geduld.)
Ook mijn nieuwe fiets – trike ligfiets –  pikken we dan op.
Motorhome is nagekeken in de garage en is tip top in orde!
Enkel nog een zonnepaneel installeren, extra gasaansluiting aan de buitenkant voorzien en hier en daar nog wat prulletjes in orde brengen. Dan is hij helemaal klaar voor ons avontuur. Dit alles gebeurt volgende woensdag.
Blog maken, kan ik ook afvinken. Bij deze dus in orde! (Merci aan Stijn!)

De lijst van to-do is nog steeds lang…
Maar op een gegeven moment moet je een datum prikken, want helemaal klaar zullen we toch nooit zijn. En voor de kindjes (vooral Mia) wordt het tijd dat we vertrekken, dat het concept ‘lang op reis’ eindelijk echt duidelijk wordt voor haar.

Tot de volgende!
Groetjes jO*Thomas*Mia*Willie

Dit bericht is geplaatst in België met de tags . Bookmark de permalink.

3 reacties op De voorbereidingen deel 5

  1. charlotte schreef:

    dit is zo spanneeeeeeuuuuund! en heel leuk!
    het gaat echt gebeuren ofwaaaa!
    (PS: ik stuur deze week nog de foto’s + filmpjes door die ik maakte van mia & willie op jullie trouw)

  2. Luce Peys schreef:

    De aanloop naar de grote reis is lang en hobbelig. Nu al hoed af om al die voorbereidingswerken met vaste tred af te werken. Met het vertrek in zicht wordt het wel spannend en ik moet toegeven, soms krijgt deze oma het ook wat spaansbenauwd. Deze blog wordt onze manier om een beetje mee te kunnen reizen.
    Ik wens dit mobilhome-nestje van (klein)(schoon)kind(eren) hele schone, geweldig interessante en lichte kommerloze tijden.

  3. Ingrid Vertessen schreef:

    Jullie voorbereiding op zich is al spannend. In feite zijn we een klein beetje jaloers op dit grote avontuur. We zullen jullie dan ook volgen als volleerde groupies op deze blog. Als collega van oma Luce moeten we nu eenmaal kunnen “meeklappen” he. Een hele prettige reis en geniet van alle momenten samen. Als “semi amateur- reizigers” zullen we met plezier jullie route volgen om eventueel later een beetje “copycat-traveller” te spelen. Have a save trip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *