Iets aan je laars lappen en een loer draaien

Na 3 maanden mijn goede voornemen al volledig aan mijn laars gelapt! LAP!

Hierbij onze FOTO VAN DE MAAND MEI 2015

FOTO VAN MAAND MEI 2015

FOTO VAN DE MAAND MEI 2015

Een foto van ons 4 voor de kathedraal van Cádiz, Spanje. (de aandachtige en daarbij intelligente lezer fronst zijn/haar wenkbrauwen nu…:-))

Op de boot naar Cádiz, hebben we een man ontmoet die voor zijn hobby foto’s maakt. Hij heeft op de boot tientallen foto’s van ons genomen WEBSITE 2015-04-27 ES Cadiz fotos van chaviz, man op de boot (4) en we zijn hem in Cádiz ook nog eens tegen het lijf gelopen. Hij kent de stad goed en neemt ons mee naar een terras bovenop een hotel om daar onze foto van de maand te maken. Super vriendelijke man maar spreekt enkel Spaans, onze communicatie is beperkt dus. We weten enkel zijn naam Xavi, emailadres, hij heeft een vrouw uit Duitsland ‘meine grosse liebe’ en (wat ik denk te hebben verstaan) is hij gepensioneerde diplomaat.
Maar hij houdt zijn woord, hij stuurt ons zijn gemaakte en bewerkte foto’s door.
MUCHO GRACIAS XAVI!

P.S.: Voor de niet zo aandachtige en onthoudende lezers onder jullie (en daarvoor frons ik nu mijn wenkbrauwen, tsss) deze foto van de maand is eigenlijk eind april gemaakt. SOHORRY! We zijn (nog) niet zo sterk in het consequent nemen van foto’s.
Maar ik had jullie ook een loer kunnen draaien… Door gewoon morgen een foto van ons 4 te nemen en dan te schrijven dat die eind mei genomen is.
DAT ZOU IK DUS NOOIT DOEN!

Dit bericht is geplaatst in Foto van de maand, Spanje. Bookmark de permalink.

4 reacties op Iets aan je laars lappen en een loer draaien

  1. Dorien schreef:

    Idd heel lief van Xavi!
    MAAR nu hebben jullie een super handig – compact fototoestel!
    dus laat die foto’s maar komen 😉

  2. Katrien schreef:

    Lap, ik kan niet meer volgen … Is die Xavi nu deine grosse liebe? Ja, dat komt ervan hé, als je verwarring begint te zaaien!

  3. jody schreef:

    goe bezig!
    suck voornemens…alleen ma last van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *