Een kort bericht, zonder foto’s deze keer

Geen foto’s omdat de afgelopen dagen slecht-weer-vandaag dagen zijn en de camera werkloos in de kast ligt.
Telkens als we denken ‘Nu regent het hard!’, mis want daar zijn de stortbuien. En als we dan denken ‘Nú regent het echt echt echt echt hard!’, tja weer mis, het kan altijd harder.
We hebben ons dan vooral bezig gehouden met ons wat te verplaatsen, winkel gaan, andere winkel gaan om regenlaarzen te zoeken voor de kindjes (toepasselijk hé), voorbereidingen treffen voor de toekomstige twee reismaanden (het is hier dan hoogseizoen en iedereen zegt ons om alles op voorhand te boeken, moeilijk want we reizen graag op de we-zien-wel-wat-we-tegen-komen-manier), knutselen, koken, wassen, bedenken wat een mooie plek het hier is maar ja, door de regen zien we het niet (Provincial Park Blomidon), weer verplaatsen en wachten op het goede weer…
Goed-weer-vandaag is voor ons GEEN-REGEN-VANDAAG-aub.

En het is een kort bericht omdat eindelijk het goede weer begonnen is, we komen weer buiten en hebben dus geen tijd om veel op de blog te zetten 🙂 t’Is hier ook zo druk nu we weer al die foto’s kunnen nemen.

Momenteel staan we op camping Halifax West KOA. Niet echt fan van, ligt naast een autostrade, erg gezellig gezoem constant, wel ideaal voor de kindjes want er zijn hier véél andere kindjes en een leuk speeltuintje.
We blijven hier nog even zodat de snottepietjes uit onze neuzen kunnen waaien, de regenlaarzen van Mia helemaal droog zijn (ze hebben een nachtje buiten in de regen doorgebracht) en we alle verhalen gehoord/gelezen hebben over de TROUW van JORIS en MANON zaterdag.

P.S. Voor zij die ons zouden willen bereiken in Canada, onze Belgische nummers hebben we vervangen door Canadese nummers. Stuur ons een mailtje en ik geef je het nummer door. De Belgische nummer niet weggooien want die gaan we nog gebruiken als we terug zijn!

P.S. Zou het niet leuk zijn voor de mensheid als iedereen eens maandelijks een FOTO VAN DE MAAND van hun gezin maakt (wij willen ze wel beoordelen 🙂 ).

Dit bericht is geplaatst in België, Oost - Canada. Bookmark de permalink.

2 reacties op Een kort bericht, zonder foto’s deze keer

 1. Ann Mertens schreef:

  Hallo,
  Leuk om jullie blog te kunnen volgen! De onvoorziene ongewone 😉 ontmoeting met jou, Jo, op het terrasje in Antwerpen was een aangenaam moment. Je zag er goed en gelukkig uit !
  Nog veel mooie “om nooit te vergeten” NUmomenten op jullie tournee. Zalig ook voor de kindjes.
  Groetjes en ik kijk uit naar het volgende reisverslagje.
  Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *